Questions questions questions

That fucked up moment, when you’ve just coloured your nails, and you need to pee

Spøg til side. I forgårs kunne jeg virkelig ikke sove. SLET IKKE. Jeg havde ikke været i skole fordi jeg pjækkede var syg, så jeg havde sovet mega længe og kunne derfor ikke sove om aftenen. Min dejlige kærestes snorken hjalp heller ikke. MEN så begyndte min hjerne at køre på højtryk. Det gør den faktisk altid lige inden jeg skal sove, ikke særlig praktisk, men det er nok mine mest tankefyldte stunder. Denne gang omhandlede tankestrømmene: Idéer til t-shirts jeg godt kunne tænke mig at lave, sætningskonstruktioner og ikke mindst min kommende fremtid.

Når jeg vender hjem fra min kommende dannelsesrejse vil jeg nemlig gerne begynde at dyrke noget sport, men ikke hvilken som helst, mega kedelig fitness agtig form for sport. Nej. En sej, oldschool form for sport: Rulleskøjtning! (hvis det altså hedder det) Ideen stammer faktisk fra at jeg godt kunne tænke mig at gå til Roller Derby, men man skal være pænt fucking legendarisk til at stå på rulleskøjter for at gå til det – så det må jeg jo blive. RollerDerby er:

Anyways, jeg har allerede besluttet mig for hvilke rulleskøjter jeg skal have!
OMG er de ikke helt hjernedøde? Jeg er helt i ekstase over dem! Derudover er jeg helt vanvittigt fascineret af disse kvinder. De er for seje! Og i 2013, bliver jeg en af dem! (håber jeg)

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Questions questions questions